Wat wij doen

FullSizeRenderGroen schilders is een schildersbedrijf dat is gevestigd in Amsterdam. Het werkgebied is de regio Amsterdam. Dat is ongeveer een straal van 25 km rond Amsterdam..

We kunnen een breed scala van werkzaamheden aanbieden. Lakwerk binnen en buiten. Ook alle soorten wandafwerking, latexen met de rol, latexspuiten, behangen met gewoon behang en glasvezelbehang, stucwerk, spack, spachtelputz etc.
Verder staan we bekend voor het leveren van een goede kwaliteit.

Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is het uitgangspunt. Vraagt u daarom gerust geheel vrijblijvend een offerte aan, we maken die graag voor u.

We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen of gewone huizen. Ook fabriekspanden en kantoorpanden worden vaak door ons keurig afgewerkt.

Omdat het bedrijf klein is, is er veel persoonlijke aandacht en overleg, kortom een goede en persoonlijke service.
Ons motto is: “We doen het goed of we doen het niet”. We staan voor kwalitatief hoogstaand werk.
Verhuizingen en verbouwingen, al die momenten dat uw woning of bedrijfspand netjes moet worden afgewerkt, dan bent u bij Groen schilders op het juiste adres.

Groen schilders werkt samen met verschillende zelfstandig werkende klus- en schilderbedrijven in de regio Amsterdam. Dit samenwerkingsverband maakt het mogelijk een breed scala van werkzaamheden uit te voeren. Kleine verbouwingen, wanden plaatsen, schuttingen plaatsen etc. Vraagt u gerust om advies.

Groen schilders werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme producten, geheel volgens de arbowet.

Wij zijn u graag van dienst bij de volgende werkzaamheden:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Latex spuiten
  • Behangwerk
  • Stucwerk
  • Spachtelputz
  • Kleuradvies

Meer weten over de mogelijkheden?

 

CONTACT OPNEMEN!