Binnenschilderwerk Amsterdam

Binnenschilderwerk in Amsterdam

Verhuizen? Verbouwen? Vochtschade? Of gewoon een toe aan een frisse look? De reden maakt niet uit. Tijd voor een frisse wind door het binnenschilderwerk. Tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Binnenschilderwerk

Bij Groen Schilders ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Amsterdam. De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de ambiance van een ruimte. Bij Groen snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze binnenschilders naar de gehele ruimte. Van wand tot kozijn, van deur tot deur en van plint tot plafond.

Tevens kun je bij ons terecht voor (advies over) de juiste wandafwerking. Of dit nu schilderwerk, behang, saus of stucwerk wordt – Groen zorgt voor de juiste afwerking. Een resultaat dat precies past bij jou en jouw stijl. Maar ook vooral bij de ruimte.

Kleuradvies

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. Hier adviseren we je graag over. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Het creëert de sfeer en kan een kamer groter, kleiner, ruimer, knusser, huiselijk of juist luchtig doen lijken. We zoeken de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren, zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt. Onze binnenschilders kijken naar de vormen van (en in) de ruimte, lichtinval, kleurvakken en de huidige trends. Zo komen we tot een stijlvol resultaat dat past bij jouw smaak.

Binnenschilderwerk monumentale panden

We hebben de tijd genomen om te staan waar we nu staan. Jarenlange ervaring met het schilderen van vele rijksmonumenten heeft ons een grote hoeveelheid kennis, expertise en een breed netwerk van specialistische partners opgeleverd. Onze schilders zijn daarom zeer bedreven met het schilderwerk (binnen en buiten) van monumentale panden in en rondom Amsterdam.

Ervaringen van onze klanten

 • 9.9

  Chris uit Amsterdam

  Dit najaar heeft Groen Schilders namens onze VvE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!

 • 8.9

  Tina uit Amsterdam

  Fijne communicatie met de leidinggevende (bereikbaar en behulpzaam) en vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Al met al een zeer goede ervaring gehad met Groen Schilders.

 • 9.3

  Jaap uit Amsterdam

  Heldere communicatie! Ze kwamen echt hun afspraken na, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Vakschilders! Het ziet er prachtig uit. Bedankt.

Hoe wij werken?

Vakmanschap. Dat is waar wij voor staan. We werken secuur en zorgvuldig, met oog voor detail. We hebben geduld en hechten veel waarde aan een goede voorbereiding – en afwerking. Verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Vloeren, wanden, plafonds en al het houtwerk behandelden we met de juiste verfsystemen. Zo waarborgen we de perfecte kwaliteit en een stijlvol resultaat.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we daarom heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. De zekerheid van een zorgeloos proces. Dat kun je van Groen Schilders verwachten.

Garantie op schilderwerk

Groen betekent kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen maximale eisen aan de kwaliteit van ons werkgerei. Kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk staat hoog in het vaandel. Sterker nog, hiervoor staan we garant. Wij bieden namelijk 5 jaar garantie op de kwaliteit van zowel het binnenschilderwerk als buitenschilderwerk én de toegepaste schildersproducten.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Bekijk onze projecten van binnenschilderwerk in Amsterdam en laat je inspireren.

+31 20 - 26 11 802