Buitenschilderwerk Amsterdam

Buitenschilderwerk in Amsterdam

Toe aan onderhoud van het houtwerk van je pand? Of gewoon toe aan een frisse uitstraling van jouw woning? Tijd voor vernieuwend buitenschilderwerk. Tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Buitenschilderwerk

Ongetwijfeld het meest besproken onderwerp: het weer in Nederland. Minder besproken is de grote impact ervan op het buitenschilderwerk. Kwalitatieve onderhoud en duurzame bescherming van je houtwerk is daarom erg belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Want de klasse die Groen schilders levert wordt des te meer zichtbaar na een paar jaar. Wanneer je ontdekt hoe de verf zich houdt.

Een goed begin is het halve werk. Onze buitenschilders weten dat en beginnen daarom altijd met een uitgebreide inspectie van de staat van het houtwerk. Pas als houtrot geen schijn van kans meer maakt, starten we met het schilderwerk. Met uiterste precisie. Wij realiseren ons wat het buitenschilderwerk met je woning doet. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen.

Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze buitenschilders naar de héle woning. Inclusief de omgeving en lichtinval. We selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen en zoeken de perfecte kleurencombinatie. Alles voor een esthetisch verantwoord resultaat dat past bij de omgeving, je woning – en vooral bij jouw wensen.

Buiten schilderen in de winter

Buiten schilderen doen wij als de winterschilder het hele jaar door. Ook als het hartje winter is. Bij lagere temperaturen wordt voor de schilderswerkzaamheden buiten verf gebruikt die tegen lage temperaturen bestand is en snel droogt. Een frisse uitstraling is niet seizoensgebonden, vinden wij.

Monumentaal buitenschilderwerk

De oude grachtenpanden in Amsterdam vragen om een andere aanpak. Een aanpak waarbij behoud van de monumentale waarde voorop staat. Een aanpak die wij ons na jarenlange ervaring eigen hebben gemaakt. Met als resultaat: verregaande kennis, uitmuntende schilderexpertise en een breed netwerk van specialistische partners. Ben je op zoek naar een buitenschilder voor een monumentaal pand in Amsterdam? Ook dan moet je bij Groen zijn.

Ervaringen van onze klanten

 • 9.3

  Mart uit Amsterdam

  Fijne communicatie met de leidinggevende (bereikbaar en behulpzaam) en vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Al met al een zeer goede ervaring gehad met Groen Schilders.

 • 8.7

  Rudi uit Amsterdam

  Wij hebben een zeer goede ervaring met het schilderen van ons trappenhuis. Veel houtwerk: keurig geschuurd, in de primer en daarna afgelakt. Ziet er prachtig uit. De schilders gingen netjes en precies te werk, geen klachten

 • 9.1

  Alice uit Amsterdam

  We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

Hoe wij werken?

Vakmanschap. Daar staan wij voor. Secuur, stipt en zorgvuldig – zo schildert Groen. We hebben geduld, oog voor detail en hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Geen kozijn, deur of dakgoot blijft ongecheckt bij de inspectie van het houtwerk. Houtverbindingen controleren we extra goed. Zwakke punten in het schilderwerk worden hersteld en de kleinste gaten, kieren en zelfs haarscheuren worden opgevuld met speciale plamuur. Dan pas beginnen we met de afwerking. Al het houtwerk behandelden we met de juiste verfsystemen en per situatie selecteren we de juiste hoogglansverf zorgvuldig. Zo waarborgen we de perfecte kwaliteit en langdurig glansbehoud van het schilderwerk. En een stijlvol resultaat, waarmee jouw pand dé blikvanger van de straat wordt.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Of je nu particulier, VvE of als bedrijf bij Groen aanklopt, op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. De zekerheid van een zorgeloos proces. Dat kun je van Groen Schilders verwachten.

Garantie op schilderwerk

Groen staat voor kwaliteit. We werken daarom enkel met de modernste verfproducten voor het buitenschilderwerk dat we leveren. We stellen maximale eisen aan de kwaliteit, zodat we een langdurig glansbehoud kunnen waarborgen. Kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk staat hoog in het vaandel. Sterker nog, hiervoor staan we garant. Wij bieden namelijk 5 jaar garantie op de kwaliteit van zowel het buitenschilderwerk als binnenschilderwerk én de toegepaste schilderproducten.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Bekijk Groen’s buitenschilderwerk projecten in Amsterdam en laat je inspireren.

Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik antwoord op mijn offerteaanvraag?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen. Maar een antwoord op je offerteaanvraag mag je binnen 24 uur van ons verwachten.

Bieden jullie ook garantie?

Ja, wij leveren 5 jaar garantie op geleverde diensten zodat je verzekerd bent van vele jaren plezier van je investering.

Wat is jullie werkwijze?

Na een offerteaanvraag bellen we jou voor een afspraak. Wij komen langs om de werkzaamheden op te nemen, en na jouw akkoord gaan we aan de slag.
+31 20 - 26 11 802