De zinken dakgoot van het pand was behoorlijk verouderd en lek. Door het lekkende vocht is veel houtrot ontstaan. Ook was er sprake van vochtdoorslag naar de binnenmuur. We hebben dus eerst de oorzaak aangepakt: een nieuwe dakgoot! In twee dagen hebben we een nieuwe zinken dakgoot geplaatst. Vervolgens konden we aan de slag met het repareren van de houtrot en het schilderwerk.

Hoogglans lak

Voor de uitstraling en de bescherming van het schilderwerk is de laklaag van groots belang. We gebruiken daarom de beste producten om af te lakken. Een daarvan is de Sikkens Rubbol SB. Deze weerbestendige lak zorgt zorgt voor een mooie bolle glans en is zeer duurzaam. Sikkens Rubbol SB gaat wel zeven jaar mee. Dat is perfect voor een stadsomgeving met veel externe invloeden op het schilderwerk. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op het buitenschilderwerk.

Hekwerk schilderen

Niet alleen het houtwerk, ook het hekwerk heeft bescherming tegen weersinvloeden nodig. Op de Kanaalstraat hebben we het hekwerk van het Franse balkon voorzien van een authentieke grachtengroene kleur.

Maar wat is dat eigenlijk, een Frans balkon?  We zien in monumentaal Amsterdam veel Franse balkons. Een Frans balkon is een vrij smalle richel, met een balustrade of een hekwerk, vaak met openslaande deuren.

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802