Garantie op schilderwerk

Na een grote of kleine schilderklus wilt u zeker zijn van de kwaliteit van het werk. Het onderhoud aan een woning of bedrijfspand is een belangrijke investering voor de waarde van een pand, die zich natuurlijk wel moet uitbetalen! Wij bieden u een wettelijke garantie op schilderwerk zodat u verzekerd bent van vele jaren plezier van uw investering. Bij ons staat de duurzaamheid van het schilderwerk hoog in het vaandel! Daarnaast heeft u het voordeel dat u bij eventuele verkoop van uw huis kan aantonen dat het huis vakkundig is onderhouden.

De garantievoorwaarden die wij hanteren zijn die van onze verfleverancier Sikkens. Daarmee garanderen wij:

  • Dat eventuele gebreken in het schilderwerk gedurende de garantietermijn, op voorwaarden zoals op de achterzijde van dit garantiecertificaat staan vermeld, zullen worden verholpen, tenzij hij aantoont dat het gebrek geen verband houdt met de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Dat het uitgevoerde schilderwerk voldoende bescherming zal bieden doordat het toegepast verfsysteem aan de ondergrond gehecht zal blijven en niet op een voor de ondergrond schadelijke wijze zal verweren.
  • Dat het aangebrachte muurverfsysteem niet op hinderlijke wijze zal verkleuren of afpoederen.
  • Dat het uitgevoerde schilderwerk wordt aangebracht met behulp van een correct applicatiesysteem en/of materialen volgende de voorschriften van de fabrikant.

De garantie betreft een aflopende garantietermijn van 5 jaar op de kwaliteit van het schilderwerk en de kwaliteit van de toegepaste producten als overeengekomen in de offerte. Deze voorwaarden gelden voor garantie schilderwerk buiten en garantie binnenschilderwerk.

De beste materialen

Hierom werken wij uitsluitend met de beste en modernste verfproducten! Zo kunnen we een optimale bescherming en langdurig glansbehoud bieden. De kwaliteitsproducten die wij gebruiken zijn ontwikkeld door Sikkens om technische topprestaties te leveren, maximale productiviteit te bieden en duurzaam te zijn.

Over ons
Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam en we hebben daar jarenlang tevreden klanten. Niet alleen hebben we ervaring met nieuwbouw maar ook met authentiek monumentaal schilderwerk. Dat is in een monumentenstad als Amsterdam natuurlijk volop aanwezig. Met onze professionele schilders en ons netwerk aan specialisten staan wij klaar om persoonlijk advies aan u uit te brengen. Lees hier verder over ons en ons bedrijf.