Het onderhoud aan een woning of bedrijfspand is een belangrijke investering voor de waarde van een pand, dat zich natuurlijk wel moet uitbetalen! Wij bieden een wettelijke garantie op schilderwerk zodat je verzekerd bent van vele jaren plezier van je investering.

Kwaliteitsgarantie

Na een grote of kleine schilderklus wil je zeker zijn van de kwaliteit van het werk. Daarom staat bij ons de duurzaamheid van het schilderwerk hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij het voordeel dat je bij eventuele verkoop van je huis kan aantonen dat het huis vakkundig is onderhouden.

De garantievoorwaarden die wij hanteren zijn die van onze verfleverancier Sikkens. Daarmee garanderen wij:

  • Dat eventuele gebreken, die verband houden met de uitgevoerde werkzaamheden, zullen worden verholpen op de voorwaarden van het garantiecertificaat, mits binnen de garantietermijn.
  • Dat het uitgevoerde schilderwerk voldoende bescherming zal bieden voor de ondergrond en niet op een schadelijke wijze zal verweren.
  • Dat het aangebrachte verfsysteem niet op hinderlijke wijze zal verkleuren of afpoederen.
  • Dat het uitgevoerde schilderwerk wordt aangebracht met behulp van een correct applicatiesysteem en/of materialen volgens de voorschriften van de fabrikant.

De garantie betreft een aflopende garantietermijn van 5 jaar op de kwaliteit van het schilderwerk en de kwaliteit van de toegepaste producten als overeengekomen in de offerte. Deze voorwaarden gelden voor garantie schilderwerk buiten en garantie binnenschilderwerk.

De beste materialen

Wij werken uitsluitend met de beste en modernste verfproducten. Zo kunnen we een optimale bescherming en langdurig glansbehoud bieden. De kwaliteitsproducten die wij gebruiken zijn ontwikkeld door Sikkens om technische topprestaties te leveren, maximale productiviteit te bieden en duurzaam te zijn.

Over ons

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam en we hebben daar al jarenlang tevreden klanten. Niet alleen hebben we ervaring met nieuwbouw maar ook met authentiek monumentaal schilderwerk. Dat is in een monumentenstad als Amsterdam natuurlijk volop aanwezig. Met onze professionele schilders en ons netwerk aan specialisten staan wij altijd klaar om persoonlijk advies uit te brengen. Lees hier verder over ons en ons bedrijf.

+31 20 - 26 11 802