Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Met een werktuin vol prachtige karakteristieke monumentale panden en zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben wij het schildersvak een andere invulling gegeven. Een meer efficiënte, hoogwaardige manier van werken. Een speciale aanpak die wij ons na jaren en jaren eigen hebben gemaakt. Die verder gaat dan enkel het schilderwerk. En waarin vertrouwen en respect centraal staat.

“Slechte communicatie, niet-nagekomen afspraken, geen vakwerk, slechte producten, overal rotzooi, rokende schilders voor het raam, te harde muziek, garantie tot aan de deur, verf op plekken waar het niet hoort en een grote mond.” Een greep uit de problemen die wij van onze klanten horen over onze collega schilder.

Dit heeft ons tot nadenken aangezet over wat voor een schildersbedrijf wij willen zijn. En vooral ook wat voor een bedrijf we niet willen zijn. We willen anders zijn. Door op een andere manier te werken en te ondernemen. Door steeds weer naar onze processen te kijken en die vervolgens te verbeteren, worden wij beter in wat we doen. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, schilders en leveranciers – en diepgaande samenwerkingen aan te gaan met deze laatste. Zo blijven we ons werkproces continu optimaliseren, brengen we onze kwaliteit tot grote hoogte en bieden wij vergaande garanties.

Heldere communicatie

Op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden wij daarom heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus.

Kwaliteit

Duurzame kwaliteit is van cruciaal belang. Daarom werken we uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen we maximale kwaliteitseisen. Alles om perfect vakwerk te kunnen garanderen.

Garantie

Kwaliteit en garantie gaan wat ons betreft hand in hand. Wij bieden daarom 5 jaar aflopende garantie op veel van onze diensten en toegepaste producten.

Wij richten ons op particulieren, verenigingen van eigenaren en bedrijven in Amsterdam. De korte lijntjes met deze groep klanten maakt het werk voor ons erg plezierig. Wij zijn gewend om bij de klant over de vloer te komen en wij snappen dat we zorgvuldig met diens bezit moeten omgaan. Onze schilders zijn dan ook rustige, beleefde en gedreven vaklieden die onze kernwaarden van servicegerichtheid, kwaliteit en heldere communicatie hoog in het vaandel hebben staan.

Onze visie op het schildersvak

Wij geloven dat als je tijd neemt voor het werk, je op alle vlakken een zeer service-gericht schildersbedrijf kan worden. Tijd nemen voor jou als klant, maar ook voor de schilders, onze leveranciers en onderaannemers. Ook de tijd die wij stoppen in het digitaliseren van de back-office en de tijd die wij nemen voor het organiseren van het bedrijf hebben ertoe geleid dat wij heldere afspraken kunnen maken, duidelijke communicatie hebben van begin tot eind en wij hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren met onze zeer professionele groep van schilders.

Ook nemen we tijd voor onszelf, om op te laden en daardoor onze klanten nog beter te kunnen bedienen. We houden van tijd, en kunnen hier nog lang over doorpraten. Meer weten? Lees onze uitgebreide visie van het schildersvak.

Beoordelingen van opdrachtgevers

Door écht naar onze klanten te luisteren kunnen wij ons blijven verbeteren. Reviews vinden wij dan ook heel belangrijk. Bekijk hieronder de meest recente, of bekijk hier alle klantervaringen.

Ervaringen van onze klanten

 • 9.1

  Alice uit Amsterdam

  We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

 • 9.6

  Chris uit Amsterdam

  Dit najaar heeft Groen Schilders namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!

 • 10

  Dennis uit Amsterdam

  De schilder die in eerste instantie zou komen liet het op het allerlaatste moment afweten. Ik heb toen Groen Schilders gebeld en die konden vrijwel onmiddelijk beginnen. Met drie man hebben ze in korte tijd uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Onze werkwijze

 1. Offerteaanvraag

  Je vraagt een offerte aan en wij maken een afspraak voor de opname

 2. Goedkeuring

  Je geeft goedkeuring op de klus. Wij gaan nu alles regelen

 3. Uitvoering

  Wij gaan aan de slag om het werk uit te voeren

 4. Oplevering

  Wij leveren het project op en zetten de puntjes op de 'i'

 5. Nazorg

  Je ontvangt een garantiecertificaat en kunt een review achterlaten

Onze partners

+31 20 - 26 11 802