Over ons

Wij zijn een schildersbedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Ons werkgebied is dan ook Amsterdam en omgeving. Al jarenlang hebben we hier tevreden klanten!

We hebben veel ervaring in authentiek schilderwerk en houtrotreparaties. In een monumentenstad als Amsterdam is houtrot in woningen een veel voorkomend probleem. Houten kozijnen zijn prachtig en hebben een unieke uitstraling, maar deze vragen wel om periodiek onderhoud met goed schilderwerk. Groen schilders biedt degelijke, duurzame en onzichtbare houtrotreparatie!

De jarenlange ervaring in het werken met rijksmonumenten en monumentale panden heeft ons een grote hoeveelheid kennis, expertise en een breed netwerk aan specialisten opgeleverd. Samen met deze specialisten brengen wij advies uit en helpen wij u met vergunningen.

Voor verschillende particulieren, vve’s en bedrijven hebben wij mooie klussen mogen uitvoeren. We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen of gewone huizen. Ook fabriekspanden en kantoorpanden worden door ons keurig afgewerkt. Binnen en buiten, in zomer én in de winter staan we voor u paraat.

Werkzaamheden

Wij zijn u graag van dienst bij de volgende werkzaamheden:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Monumentaal schilderwerk
  • Stucwerk
  • Sauswerk
  • Latex spuiten
  • Houtrotreparatie

Materialen

Groen schilders werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme producten, geheel volgens de arbowet.

Onze insteek

We staan bekend om het leveren van kwaliteit. Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is ons uitgangspunt! Omdat ons bedrijf klein is, is er ruimte veel persoonlijke aandacht en overleg. Kwalitatief hoogstaand werk met een goede en persoonlijke service.

Op alle momenten dat uw woning of bedrijfspand netjes moet worden afgewerkt, bent u bij ons aan het juiste adres. We werken samen met verschillende zelfstandig werkende klus- en schilderbedrijven in de regio Amsterdam. Dit samenwerkingsverband maakt het mogelijk een breed scala van werkzaamheden uit te voeren: kleine verbouwingen, wanden plaatsen, schuttingen plaatsen. Vraagt u ons gerust om advies!

Offerte aanvragen