Wij houden van tijd.

De tijd die we nemen om met een opdrachtgever te ontdekken wat er moet gebeuren.

Of de tijd die voorbij vliegt. Omdat onze mensen weten wat ze doen en op elkaar zijn ingespeeld.

Soms is tijd namelijk iets waarvan we willen dat hij snel gaat. Want hoe plezierig we ons werk ook vinden, en hoe zorgvuldig we ook zijn, het gaat om het resultaat van onze inspanning.

Op locatie bij de opdrachtgever draait het om vertrouwen en respect. De zekerheid van een zorgeloos proces. Gebaseerd op persoonlijke wensen en rekening houdend met de specifieke uitdagingen van de plek.

Op deze manier werken, elke dag weer. Dát is de mooiste tijd.

We houden ook van de tijd die is geweest. En kijken met trots terug op wat we hebben gedaan. Het is nog maar een paar jaar geleden dat we begonnen vanuit de overtuiging dat het schildersvak toe was aan vernieuwing. Een meer efficiënte, hoogwaardige manier van werken. Zonder de focus te verliezen op vakmanschap en gericht op het zo volledig mogelijk ontzorgen van onze klanten.

Inmiddels bestaat ons team uit een bijzondere groep vakfanaten. Specialisten die er voor gaan. Voor de klant, voor het bedrijf én voor zichzelf. In een omgeving waarin kwaliteit wordt gekoesterd. En ambitie alle ruimte krijgt. We verwachten het allerbeste van onze mensen. Dat is namelijk ook waar onze opdrachtgevers op rekenen.

Uiteindelijk geloven we dat we de tijd aan onze zijde hebben. Want de klasse die we leveren zit niet alleen in de aandacht die we hebben voor ons werk in het moment. Maar wordt juist na een paar jaar zichtbaar. Dan ontdek je hoe de verf zich houdt. En zie je of er een gewone schilder aan het werk is geweest. Of iemand van Groen.

Het leven duurt te kort om maar wat aan te rommelen. Wij besteden onze tijd goed. Zodat er genoeg tijd overblijft om onbekommerd te genieten van het resultaat.

Uiteindelijk ga je voor Groen.

+31 20 - 26 11 802