Houtrotreparatie

Houtrot laten repareren in Amsterdam

Houtrot. De gevreesde vijand van je prachtige houten dorpels, deuren en kozijnen. En nu je het hebt geconstateerd, ben je ‘te laat’. Gelukkig kun je dat heel goed laten repareren. Door vakmensen van Groen.

Bekijk projecten

Houtrot laten repareren

Voorkomen is beter dan genezen – dat weten we allemaal wel. Maar soms schiet schilderonderhoud erbij in, waardoor vocht in het hout van kozijnen, deuren en dorpels kan trekken. En dan ontdek je (te laat) houtrot. En soms ligt houtrot gewoon eerder op de loer dan je denkt. Door bijvoorbeeld slechte ventilatie, te dun aangebracht of verweerd schilderwerk.

Daarom moet je voor houtrot laten repareren bij Groen zijn. Onze vakmensen leveren duurzame kwaliteit. Wij repareren houtrot op professionele wijze. En we zorgen ervoor dat het niet weer terugkomt. Disclaimer: periodiek schilderonderhoud blijft een voorwaarde.

Zorgvuldig inspecteren we al het houtwerk dat jouw pand rijk is. Inclusief de moeilijk bereikbare plekken die doorgaans worden overgeslagen. Kwetsbare punten identificeren we en pakken we grondig aan met hoogwaardige 2-componenten epoxy. Epoxy is een goed vullend, flexibel en duurzaam houtvervangend product, dat ook nog eens uitstekend te modelleren, schuur- en overschilderbaar is. Na houtrotreparatie door vakmensen van Groen, is je houtwerk weer als nieuw.

Houtrotreparatie advies

Wij hebben de tijd genomen om te staan waar we nu staan. We hebben jarenlange ervaring in houtrot repareren in en rondom de monumentenstad Amsterdam. We hebben alle expertise in huis om de juiste houtrotmaterialen te selecteren. En op de juiste wijze toe te passen.

Zo heeft ervaring en kennis ons geleerd dat polyester plamuur of acrylaatkit niet geschikt is voor het buitenschilderwerk. Veel beter is om een goede 2-componenten epoxy te gebruiken. Wij informeren je graag over wat je moet doen in de strijd tegen houtrot. Maar ook vooral over wat je niet moet doen.

Ervaringen van onze klanten

Hoe wij werken?

Groen staat voor vakmanschap. We hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Want uit het ontstaan van houtrot blijkt hoe belangrijk die voorbereiding is. En de klasse die we leveren in die voorbereiding wordt juist na een paar jaar zichtbaar. Dan ontdek je hoe de verf zich houdt. En houtrot uitblijft.

Jou volledig ontzorgen in de strijd tegen houtrot. Dat is wat wij willen. Particulier, VvE of bedrijf, de zekerheid van een zorgeloos project kun je van Groen Schilders verwachten. Dit doen we door helder en transparant met je te communiceren. Voor, tijdens en na de klus.

Garantie op houtrotreparatie

Wij staan garant voor kwaliteit. Duurzame kwaliteit. We werken enkel met de beste houtrotmaterialen en passen dit op de juiste wijze toe. Zo voorkomen we dat houtrot terugkomt – en bieden wij 5 jaar garantie op de uitgevoerde houtrotreparaties.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Bekijk onze houtrotreparatie projecten in en rondom Amsterdam en laat je overtuigen van onze kwaliteit.

+31 20 - 26 11 802