Voor een periode van vijf weken heeft het vier verdiepingen tellende woningencomplex in de vaste steigers gestaan. Na uitvoering van het buitenschilderwerk en vervanging van kozijnen hebben de prachtige jaren twintigwoningen weer de uitstraling die ze verdienen.

Wanneer zijn kozijnen aan vervanging toe?

Als je kozijnen slijtage en zwakke plekken vertonen loopt de levensduur ten einde. In bepaalde gevallen is het zinniger om kozijnen niet gedeeltelijk repareren maar volledig te vervangen. In samenwerking met de VvE in de Lodewijk de Boisotstraat hebben we in dit pand nieuwe kozijnen geplaatst.

Hoe lang gaan houten kozijnen mee?

Houten kozijnen zijn een duurzame investering. Bij gebruik van het juiste materiaal en regelmatig onderhoud gaan houten kozijnen tot wel 75 jaar mee. Houten kozijnen geven je pand een sfeervolle uitstraling.

Kozijnen onderhouden

Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Met goed schilderwerk bescherm je je kozijnen tegen houtrot. Maar dat betekent wel dat je je schilderwerk af en toe moet onderhouden. Wij raden je aan het schilderwerk één keer per jaar schoon te maken. Door het schoonmaken voorkom je dat er vuiligheid op blijft zitten en de verf kans krijgt om af te bladderen.

Voordelen nieuwe kozijnen

Nieuwe kozijnen, een goed idee? Investeren in nieuwe kozijnen zal je direct merken in je stookkosten. Goede kozijnen kunnen namelijk heel veel betekenen voor isolatie van een pand. Daarnaast beiden de kozijnen bescherming: goede kozijnen en sloten maken panden veiliger tegen inbraak.

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten.

Projecten
+31 20 - 26 11 802