Monumentaal schilderwerk

Schilder- en renovatiewerkzaamheden in Amsterdam kunnen flink afwijken van dezelfde werkzaamheden buiten de stad. Oude grachtenpanden vragen om andere aanpak dan nieuwbouw. Voorop staat natuurlijk dat de monumentale waarde van een pand beschermd moet worden. Groen schilders biedt de speciale aandacht waar schilderwerk van monumentale panden om vraagt.

Ervaring in schilderen van rijksmonumenten

Wij hebben ruime ervaring in renovatie en schilderwerken van monumentale panden in én rondom Amsterdam. De jarenlange ervaring van het schilderen van vele rijksmonumenten heeft ons een grote hoeveelheid kennis, expertise en een breed netwerk opgeleverd. In ons netwerk zitten vele specialisten, met wie wij samen advies aan uitbrengen. Onze specialisten helpen u met het verkrijgen van de juiste vergunningen en adviseren u verder over andere zaken waar u op moet letten. Zo handelt u volgens de regels en voorkomt u problemen!

Werkwijze en uitgangspunten: duurzaamheid

Wij vinden het belangrijke om vooraf een juiste indicatie van de nodige werkzaamheden en de bijbehorende kosten te maken. Allereerst zullen we inschatten welke specialistische restauraties, zoals houtrotreparaties, er nodig zijn.

Daarnaast hechten we grote waarde aan de duurzaamheid van het afgeleverde werk. We brengen uw pand terug in de origineel lijkende staat en zorgen tegelijkertijd voor vernieuwde bescherming van uw monument. U wilt natuurlijk goede bescherming voor uw authentieke Amsterdamse pand!  Deze bescherming van uw pand is een belangrijke factor in de duurzaamheid van het schilderwerk en overige onderhoud. U kunt het onderhoud bij ons altijd zien als investering!

Voor voorbeelden van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd voor monumentale panden kunt u onze projecten bekijken. Met onze expertise pakken we niet alleen uw schilderwerk aan: we verzorgen andere werkzaamheden. We doen uw houtrotreparatie, beschermen uw gevels tegen kou en vocht en vervangen details aan houtwerk, steen of glas. We hebben een grote keuze uit verschillende monumentale verfkleuren. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen bij het schilderen van uw monument? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen