Monumentaal schilderwerk amsterdam

Monumentaal schilderwerk Amsterdam

Toe aan schilderonderhoud van jouw monumentaal pand? Of gewoon toe een nieuwe frisse uitstraling? Tijd voor vernieuwende authentieke renovatie. Tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Schilderwerk monumentale panden

Ons Amsterdam is rijk aan prachtige karakteristieke monumentale panden. Deze vragen om een andere aanpak. Een aanpak waarbij behoud van de monumentale waarde voorop staat. Een aanpak die wij ons na jaren en jaren eigen hebben gemaakt. En die verder gaat dan enkel het schilderwerk. Met onze expertise verzorgen we ook andere specialistische restauraties aan monumentale panden. Zoals houtrotreparaties, het beschermen van gevels tegen kou en vocht en het vervangen van details aan houtwerk, steen of glas.

We brengen een pand terug in de origineel lijkende staat en zorgen tegelijkertijd voor vernieuwde bescherming van het monument. Groen snapt de kracht van monumentale waarde. En waarom die behouden moet blijven. Daarom hebben we de tijd genomen om te staan waar we nu staan. Jarenlange ervaring met het renoveren en schilderen van vele rijksmonumenten heeft ons een grote hoeveelheid kennis, expertise en een breed netwerk van specialistische partners opgeleverd. Met die specialisten brengen wij samen een advies op maat uit. Inclusief advies over vergunningen, regels en andere randzaken omtrent renovatie van een monument.

Schilderwerkzaamheden voeren wij overigens het hele jaar door uit. Zowel binnen als buiten. Monumentaal schilderwerk is niet seizoensgebonden, vinden wij.

Monumentale kleuren

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. Zeker niet voor monumentaal schilderwerk. Hier adviseren we je graag over. En daarvoor nemen we de tijd. Onze schilders kijken naar het héle monument – de binnen- en buitenkant. Inclusief de omgeving en het lichtinval.

We hebben een grote keuze uit verschillende authentieke verfkleuren. Denk aan grachtengroen, gelders blauw en mergelwit. We zoeken de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren die passen bij het pand, de omgeving – en vooral bij jouw wensen. Groen Schilders brengt jouw monumentaal pand weer op authentieke wijze tot leven.

Ervaringen van onze klanten

 • 9

  Marieke uit Amsterdam

  Er is goed werk geleverd, renovatie van voor en achter gevel van 3 panden en toen ergens kritiek op was is er goede actie genomen. prettige ploeg mensen, we zijn zeer tevreden.

 • 9.2

  ELs uit Amsterdam

  Er is zorgvuldig gewerkt door vakkundige en vriendelijke schilders. Ik ben uiterst tevreden met het eindresultaat en kan Groen Schilders aan iedereen aanraden.

 • 9.2

  Ben uit Amsterdam

  Alle heren waren netjes, betrouwbaar en echte vakmannen. In korte tijd hebben zij keurig werk afgelevérd. Ze waren altijd keurig op tijd en hielden veel rekening met onze wensen. Volgende keer vragen wij ze zeker terug.

Hoe wij werken?

Vakmanschap. Daar staan wij voor. We werken secuur en zorgvuldig en nemen de tijd voor onze projecten. Wij bieden de speciale aandacht waar het schilderwerk van monumentale panden om vraagt. En de klasse zit niet alleen in de aandacht die we hebben voor het monumentaal schilderwerk in het moment. Maar wordt juist na een paar jaar zichtbaar. Dan ontdek je hoe de verf zich houdt. En blijft houden.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Of je nu particulier, VvE of als bedrijf bij Groen aanklopt, op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. De zekerheid van een zorgeloos proces. Dat kun je van Groen Schilders verwachten.

Garantie op schilderwerk

Duurzame kwaliteit van het schilderwerk staat hoog in het vaandel. Met de nadruk op duurzaam. Sterker nog, hiervoor staan we garant. Wij bieden namelijk 5 jaar garantie op de kwaliteit van het schilderwerk en de toegepaste schilderproducten. Ook voor monumentaal schilderwerk.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Bekijk Groen’s monumentale schilderprojecten in en rondom Amsterdam en laat je overtuigen.

+31 20 - 26 11 802