Voor een pand op Amsteldijk zijn we benaderd door de VvE voor een zeer groot onderhoud. We hebben met name gewerkt aan de buitenkant van het monumentale hoekpand, maar ook het binnenschilderwerk heeft een opfrisbeurt gekregen. Van belang was dat alle authentieke details die in de loop der jaren schade hebben opgelopen in ere werden hersteld.

Authentieke snijvoeg

Aan de buitenmuren hebben we het voegwerk vernieuwd met een prachtige authentieke snijvoeg. Wat een eer om een karakteristieke snijvoeg te mogen toepassen. Het pand heeft nu een mooi strak gevormde voeg, waardoor de buitenmuur weer in het oog springt. Een ambachtelijke klus die we met veel plezier hebben uitgevoerd.

Historische details

Ook binnen hebben we het een en ander opgeknapt. Zo verzorgden we een hoogwaardige afwerking van muren en plafond verzorgd. Daarbij hebben we de mooie authentieke details aan het plafond de charme teruggegeven die ze verdienen!

Hoge verwachtingen en hoge kwaliteit

Met trots hebben we dit buitenschilder project in 8 weken opgeleverd. De hoge verwachtingen van de klant, en de geboden tijd en ruimte hebben geleid tot hoge kwaliteit. Het pand is weer een plaatje om te zien. Het is een van de mooiste panden op de historische Amsteldijk.

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802