stucwerk

Stucwerk in Amsterdam

Toe aan onderhoud van muren of plafonds? Of wil je gewoon een superstrakke uitstraling van je woning of bedrijfspand? Dan is het tijd voor vakkundig stucwerk. Het is tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Stucwerk

Wandafwerking definieert de uitstraling van een ruimte. Het stucwerk is het fundament van de wandafwerking. En die basis vinden wij heel belangrijk. Dus daar nemen wij de tijd voor. Want, hoewel je het stucwerk zelf uiteindelijk niet meer zult zien, zie je de klasse van ons vakmanschap ervan wel terug. Ook nog jaren na de klus, als de wandafwerking nog steeds in perfecte staat is.

Het bepleisteren van muren en plafonds met stuc vormt de onderliggende laag voor de afwerklaag. Met uiterste precisie zorgen we ervoor dat elke centimeter onberispelijk egaal wordt. Alle onzuiverheden, inclusief de allerkleinste scheurtjes, werken we vakkundig weg. Behalve het gladmaken van muren en plafonds kan de stuclaag ook andere functies dienen. Zo kan het stucwerk isolerend, vochtwerend, brandwerend of stootvast zijn.

Stucwerk schilderen

Na het stucen kan het stucwerk geschilderd of gesausd worden. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Door de juiste kleurcombinatie komt een ruimte geheel tot zijn recht. Daarom kijken we naar de héle ruimte voordat we het stucwerk schilderen. Inclusief kleurvakken, het lichtinval en bepaalde vormen in een ruimte. En creëren daarmee een superstrak, stijlvol resultaat.

Ervaringen van onze klanten

 • 8.7

  Rudi uit Amstelveen

  Wij hebben een zeer goede ervaring met het schilderen van ons trappenhuis. Veel houtwerk: keurig geschuurd, in de primer en daarna afgelakt. Ziet er prachtig uit. De schilders gingen netjes en precies te werk, geen klachten

 • 9.1

  Alice uit Amsterdam

  We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

 • 9.9

  Chris uit Amsterdam

  Dit najaar heeft Groen Schilders namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!

Hoe werken wij?

Vakmanschap. Onze vakmannen werken secuur en zorgvuldig, en hebben oog voor detail. Al jarenlang stucen wij muren en plafonds van particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, vereniging van eigenaren en monumentale panden in en rondom Amsterdam. Die ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk die voorbereiding is. En dát zie jij een aantal jaar later weer terug, als het resultaat nog steeds superstrak is.

Met ons vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Rekening houdend met de specifieke uitdagingen op locatie en jouw persoonlijke wensen. Groen biedt de zekerheid van een zorgeloos proces. Dit doen we door helder met jou als opdrachtgever te communiceren. Voor, tijdens en na de klus.

Garantie op stucwerk

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. We werken daarom enkel met de modernste producten en technieken. De duurzaamheid van de kwaliteit die we leveren vinden we namelijk heel belangrijk. Zo belangrijk, dat we er garant voor staan en 5 jaar garantie op het stucwerk bieden.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of laat je overtuigen door onze voltooide projecten in en rondom Amsterdam.

+31 20 - 26 11 802