Sauswerk Amsterdam

Ga je verhuizen of ben je aan het verbouwen? Of wil je gewoon een frisse wind door je woning? Tijd voor authentiek en vernieuwend sauswerk. Tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Sauswerk

De uitstraling van een ruimte maakt de ruimte. Wandafwerking speelt hierin een grote rol – al dan niet de grootste. Bij Groen snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten. Onze vakmannen kijken naar de gehele kamer voordat ze van start gaan met het sauswerk. Van wand tot wand en van plint tot plafond. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de vormen van (en in) de ruimte, lichtinval en kleurvakken. En komen we tot een resultaat dat precies past bij jou en jouw stijl. Maar ook vooral bij de ruimte.

Het sauswerk is de persoonlijke touch die je meegeeft aan de wandafwerking. En daarom heel belangrijk. Voor zowel woningen als bedrijfsruimtes. Dat weten wij, want inmiddels bestaat ons team uit een bijzondere groep vakfanaten met een bulk ervaring. Al jarenlang sauzen wij muren en plafonds van particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, vereniging van eigenaren en monumentale panden in en rondom Amsterdam. Met uiterste precisie.

Advies over sauswerk

Groen Schilders weet wat kleur met een ruimte doet. Het bepaalt in grote mate de sfeer van een ruimte en hoe je de ruimte ervaart. Ruim, knus, huiselijk of juist fris. Hetzelfde geldt voor de textuur van het sauswerk. Dit kan namelijk een gladde laag zijn zonder strepen, maar kan ook een lichte textuur hebben. Het traditionele rollen van de latexverf geeft een lichte structuur, het spuiten van latex daarentegen is egaler. We zoeken de juiste combinatie van het sauswerk qua kleur en textuur en adviseren je hier graag over. Zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt: een stijlvol resultaat dat past bij het pand, de ruimte en jouw smaak.

Ervaringen van onze klanten

 • 9.3

  Jaap uit Amsterdam

  Heldere communicatie! Ze kwamen echt hun afspraken na, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Vakschilders! Het ziet er prachtig uit. Bedankt.

 • 10

  Matthijs uit Amsterdam

  Zeer professionele schilder. Vakkundig gedaan. Wij zijn er heel blij mee.

 • 9.4

  Tim uit Amsterdam

  De schilders van groen hebben afgelopen maart tegen een scherpe prijs de muren en plafonds gewit van mijn nieuwbouwwoning. Ook hebben ze het houtwerk binnen prachtig afgewerkt. Mede door de heldere afspraken en communicatie vond ik dit bedrijf erg professioneel.

Hoe wij werken?

Vakmanschap. Pure vakmanschap. Groen Schilders saust stipt en schildert secuur. Latexverfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Zo waarborgen we duurzame kwaliteit en een esthetisch verantwoord resultaat. We hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk die voorbereiding is. En dat zie jij vervolgens weer over een aantal jaar terug, als het sauswerk nog steeds in perfecte staat is.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. De zekerheid van een zorgeloos proces kun je van ons verwachten. Gebaseerd op persoonlijke wensen en rekening houdend met de specifieke uitdagingen van de plek. Particulier of zakelijk, vertrouwen en respect vinden wij heel belangrijk. Dit doen we door helder met jou te communiceren. Voor, tijdens en na de klus.

Garantie op sauswerk

We werken uitsluitend met de modernste latexverfproducten en stellen hoge kwaliteitseisen. Kwaliteit en duurzaamheid van het sauswerk staat namelijk hoog in het vaandel. Sterker nog, hiervoor staan we garant en bieden we jou 5 jaar garantie op het sauswerk en de toegepaste latexverfproducten.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of laat je overtuigen door onze voltooide projecten in en rondom Amsterdam.

+31 20 - 26 11 802