latex spuiten amsterdam

Latex spuiten Amsterdam

Toe aan een frisse en strakke uitstraling? Door latex te spuiten wordt het resultaat superstrak. En ook daarvoor moet je bij Groen Schilders zijn.

Bekijk projecten

Latex spuiten

Zonder al te veel poespas gewoon een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goede uitkomst. En ook dan moet je bij Groen zijn. Het hanteren van de speciale spuiten voor latexverf hebben wij ons in de loop der jaren eigen gemaakt. Door de spuittechniek ontstaat er een egale structuur, die een stuk strakker is dan bij het sauswerk met een traditionele verfroller. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard – ondanks dat we de werkzaamheden minstens zo gepassioneerd als traditioneel binnenschilderwerk uitvoeren. Latex spuiten is daarom doorgaans voordeliger dan latexen met de verfroller. Disclaimer: dit is afhankelijk per situatie en oppervlakte.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze vakmannen weten dat als geen ander. Daarom beginnen ze altijd voorafgaand aan het latex spuiten met een uitgebreide inspectie van de huidige staat van elke wand, muur en plafond. Geen centimeter in de ruimte wordt overgeslagen. Alles voor een superstrak resultaat. Een resultaat dat precies past bij jou, jouw stijl en jouw wensen.

Advies over afwerklaag

Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het spuiten van latex in en rondom Amsterdam. Onze vakmensen weten hoe de wandafwerking de uitstraling van een ruimte beïnvloedt. En dat die uitstraling de ruimte maakt. Maar de gladde afwerklaag van latex kan ook gewoon heel functioneel zijn. Zo zijn er soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn, of soorten die een super mat uiterlijk hebben. Ideaal voor in vettige keukens en vochtige badkamers. De keuze van afwerklaag is daarom heel belangrijk. En daar adviseren we je graag over.

Ervaringen van onze klanten

 • 8.1

  Katja uit Amsterdam

  Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk.Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.

 • 9.9

  Chris uit Amsterdam

  Dit najaar heeft Groen Schilders namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!

 • 9.1

  Alice uit Amsterdam

  We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

Hoe wij werken?

Groen staat voor vakmanschap. Onze vakmannen werken stipt en secuur. Latexverfproducten en -technieken selecteren we per situatie heel zorgvuldig. We hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als een de afwerking. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk die voorbereiding is. En dát zie jij een aantal jaar later weer terug, als het resultaat nog steeds superstrak is.

Wat je van ons kunt verwachten? De zekerheid van een zorgeloos proces. Met ons vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Rekening houdend met de specifieke uitdagingen op locatie en jouw persoonlijke wensen. Particulier of zakelijk, vertrouwen en respect vinden wij heel belangrijk. Heldere communicatie is de sleutel. Voor, tijdens en na de klus. Dat kun je van Groen Schilders verwachten.

Garantie op behoud latexverf

We werken uitsluitend met de modernste latexverfproducten en stellen hieraan maximale kwaliteitseisen. De duurzaamheid van de kwaliteit die we leveren vinden we namelijk heel belangrijk. Zelfs zo belangrijk, dat we er garant voor staan en dat we 5 jaar garantie op het behoud van de latexverf bieden.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of laat je overtuigen door onze voltooide projecten in en rondom Amsterdam.

+31 20 - 26 11 802