Voor deze klus hebben we advies mogen geven over het kleurgebruik in de kamers en gangen van een woonhuis aan de Linnaeusparkweg! De wens van de bewoners was om te kunnen experimenteren met het interieur. We hebben daarom het huis door middel van strak binnenschilderwerk een open en ruimtelijke sfeer meegegeven.

Advies over kleur

Groen Schilders adviseert je graag over kleur. Tijdens een afspraak brengen wij ons kleurenboek vol stalen van de mooiste kleuren mee en bekijken we de lichtinval. Samen met de klant bespreken we de wensen en mogelijkheden. Voor deze woning hebben we de ruimtes simpel, strak en wit geschilderd. Het grijs op de vloer en de lambrisering geven de kamers een mooie open sfeer om met het interieur te kunnen spelen. Ook de warme houten vloer op de bovenverdieping vormt een goede basis. En het resultaat mag er zijn: een interieur met prachtig sauswerk om nog veel plezier van te beleven!

Van hoogglans tot supermat

Voor deze klus hebben we verschillend soorten verven gebruikt. Op het houtwerk hebben we de beste kwaliteit hoogglans gebruikt. Voor de muren hebben we gebruik gemaakt van supermatte verf. We gebruiken alleen topproducten. De vuistregel hierbij is: hoe duurder, hoe beter de kwaliteit maar hoe moeilijker te schilderen. In dure latexverf zit namelijk veel latex, in goedkope latex zit veel kalk. Daardoor zijn er bij de duurdere latexverf meer lagen nodig om het dekkend te maken.

Latex muren schoonmaken

Het voordeel van latexverf is dat het heel goed kan worden schoongemaakt. Dat is natuurlijk van groots belang in een woonhuis met ruimtes die dagelijks gebruikt worden. Vooral in situaties met jonge kinderen en keukenruimtes waar meer wordt geknoeid, is het handig om de muren te kunnen schoonmaken. Wij werken met latex die supermat is en niet gaat glimmen wanneer je het schoonmaakt.

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802