winter schilder amsterdam

Winterschilder Amsterdam

Een frisse uitstraling van het schilderwerk is niet seizoensgebonden, vinden wij. Daarom schilderen wij het hele jaar door. Binnen en buiten. Tijd voor vernieuwing van het schilderwerk? Tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Buiten schilderen in de winter

Buiten schilderen doen wij het hele jaar door. Doordat we uitsluitend met de modernste verfproducten werken, leveren we elke dag dezelfde kwaliteit. Bij lagere temperaturen gebruiken we verf dat tegen lage temperaturen bestand is en snel droogt. Indien nodig schermen we de werkplek af, zodat we ongestoord – met uiterste precisie – de schilderwerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Alles voor een duurzaam resultaat, met perfecte afwerking. Met de nadruk op duurzaam. Want écht goed schilderwerk wordt pas na verloop van tijd zichtbaar. Wanneer je ontdekt hoe het verf van Groen Schilders zich houdt. En blijft houden.

Uurtarief winterschilder

Schilderwerkzaamheden voeren wij graag het gehele jaar uit. Het opfrissen van je (buiten)schilderwerk is niet seizoensgebonden. Dit stimuleren we door een gereduceerd tarief aan te bieden bij gereduceerde temperaturen. Onze winterschilders schilderen overigens ook gewoon binnen voor dat zelfde gereduceerde tarief.

Een winterschilder verschilt in principe niet van onze reguliere binnen- en buitenschilders. Althans niet in hun vakmanschap, oog voor detail of de zorgvuldigheid waarmee ze werken. Enkel in de periode waarin ze actief zijn (onze winterschilderperiode is van 1 december tot en met 15 maart), en hun uurtarief. Kortingen kunnen oplopen tot wel 10%. Dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs. Dat kun je verwachten van Groen’s winterschilders.

Ervaringen van onze klanten

 • 8.7

  Rudi uit Amsterdam

  Wij hebben een zeer goede ervaring met het schilderen van ons trappenhuis. Veel houtwerk: keurig geschuurd, in de primer en daarna afgelakt. Ziet er prachtig uit. De schilders gingen netjes en precies te werk, geen klachten

 • 9.3

  Mart uit 9,3

  Fijne communicatie met de leidinggevende (bereikbaar en behulpzaam) en vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Al met al een zeer goede ervaring gehad met Groen Schilders.

 • 10

  Dennis uit Amsterdam

  De schilder die in eerste instantie zou komen liet het op het allerlaatste moment afweten. Ik heb toen Groen Schilders gebeld en die konden vrijwel onmiddelijk beginnen. Met drie man hebben ze in korte tijd uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Hoe wij werken?

Vakmanschap. De tijd van het jaar maakt ons niet uit – we nemen de tijd voor onze projecten. Ook als het winter is. We hebben geduld, oog voor detail en hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Particulier, Vereniging van Eigenaren (VvE) of bedrijf. Op locatie gaat het ons om vertrouwen. Kraakheldere communicatie vinden we belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. De zekerheid van een zorgeloos proces. Dat is waar je op kunt rekenen.

Garantie op schilderwerk

Groen staat voor kwaliteit. Kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk staan hoog in het vaandel. Sterker nog, hiervoor staan we garant. Wij bieden namelijk 5 jaar garantie op de kwaliteit onze diensten en de toegepaste schilderproducten. Ook in de winter.

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Bekijk onze winterschilderwerk projecten in Amsterdam en omgeving.

+31 20 - 26 11 802