De winterschilder

Wanneer u als particulier of vereniging van eigenaren (VVE) in de winterperiode gebruik maakt van de diensten van een winterschilder kunt u rekenen op een aantrekkelijk tarief. Wij verspreiden ons werk graag over het gehele jaar en stimuleren dit door een gereduceerd tarief aan te bieden in de wintermaanden. Kortingen kunnen oplopen tot wel 20%. De winterschilder is actief van 1 december tot en met 15 maart.

Binnen- en buitenschilderwerk

Een winterschilder is bedoeld voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Voor schilderswerkzaamheden buiten wordt verf gebruikt die tegen lage temperaturen bestand is en snel droogt. Hierdoor kunnen wij ook bij zeer lage temperaturen werken. Om binnen te schilderen zijn de weersomstandigheden niet van belang, maar ook hiervoor gelden in de winter aantrekkelijke kortingen!

Winterschilder Amsterdam en omgeving

Wij zijn als winterschilder actief in Amsterdam en omgeving. Ondanks de lagere kosten voor het schilderen in de winter krijgt u dezelfde kwaliteit. Het schilderwerk wordt uitgevoerd door erkende specialisten. Ook op schilderwerk in de winterperiode bieden wij 10 jaar garantie, en daarnaast profiteert u van het 6% btw-tarief.

Benieuwd wat de winterschilder voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen