Het bestuur van een grote VvE aan de Anthony Moddermanstraat zocht een vaste betrouwbare partij voor het onderhoud. We zijn in gesprek gegaan over het onderhoud van het acht verdiepingen tellende flatgebouw en over een langdurig partnerschap.

Onderhoud buiten en binnen

Achterstallig onderhoud is niet goed voor de sfeer en waarde van een pand. Vooral het achterstallig onderhoud in gemeenschappelijke ruimtes kan voor een grimmige sfeer zorgen. Bij deze grote buitenschilder klus in de Anthony Moddermanstraat hebben we alle verdiepingen in de steigers gezet en in 12 weken alle galerijen, portieken, trappenhuizen en balkons opgefrist en ontdaan van alle aanslag en graffiti. Ook hebben we groot onderhoud aan de buitenzijde gedaan: bijna de helft van de balustrades hebben we vervangen door nieuwe gepoedercoate stalen platen. Daarnaast hebben we ook het voegwerk gerepareerd.

Heldere communicatie in onze handen

Bij grote projecten nemen we de gehele organisatie op ons. Het VvE-bestuur of beheerder hoeft zich geen zorgen te maken over planning of communicatie. Groen Schilders maakt met bewoners en bestuur heldere afspraken. Gedurende het gehele proces zijn wij het aanspreekpunt voor bewoners. Bij Groen houden we de lijntjes kort.

Groen als proactieve partner op lange termijn

Groen denkt mee; ook na het onderhoud staan we voor onze partners klaar. Zo hebben we eens per jaar contact met bestuur en beheerder om te kijken of alles naar wens is en het schilderwerk nog steeds in verwachte staat is. We nemen gezamenlijk de wensen door en zoeken uit of het meerjarenplan nog up to date is.

Een prachtig resultaat

De flat in de Anthony Moddermanstraat is langzaamaan weer een mooi object geworden en alle bewoners zijn blij om thuis te komen in een frisse omgeving. We kijken ernaar uit om de flat de komende jaren te onderhouden!

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802