Timmerwerk Amsterdam

Timmerwerk Amsterdam

Is jouw woning toe aan vernieuwend timmerwerk? Timmerwerk dat tegelijkertijd authentiek is? Dan is het tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Timmerwerk

Groen snapt de waarde van authentiek houtwerk. En waarom die waarde behouden moet blijven. Hoe we dat doen? Met exceptioneel timmerwerk.

Karakteristieke panden vragen om een andere aanpak. Een aanpak die wij ons na jaren en jaren eigen hebben gemaakt. Van de kleinste houtwerk reparaties tot volledige gevelrestauraties. Want wij hebben de tijd genomen om te staan waar we nu staan. Onze deskundige timmermannen moderniseren panden zonder dat de charme van de traditionele elementen verloren gaat.

Specialistisch timmerwerk

Met ons vakkundig timmerwerk moderniseren we jouw pand met behoud van karakter. Van het inmeten tot het plaatsen van alle soorten houten gevelelementen. En terwijl we renoveren zorgen we gelijk voor een vernieuwende bescherming. Duurzame kwaliteit staat bij ons voorop. Met monumentenstad Amsterdam al jarenlang als inspirerende werktuin, hebben wij alle expertise in huis om specialistische timmerwerkzaamheden uit te voeren. Waaronder:

 • Stolpdeuren en stolpramen
 • Kantelkiepramen plaatsen
 • Balustrades vervangen
 • Van enkel naar dubbel glas
 • Vervangen van dak- en sierlijsten

Volledige authenticiteit gegarandeerd.

Ervaringen van onze klanten

 • 9.1

  Alice uit Amsterdam

  We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

 • 9.6

  Chris uit Amsterdam

  Dit najaar heeft Groen Schilders namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!

 • 10

  Dennis uit Amsterdam

  De schilder die in eerste instantie zou komen liet het op het allerlaatste moment afweten. Ik heb toen Groen Schilders gebeld en die konden vrijwel onmiddelijk beginnen. Met drie man hebben ze in korte tijd uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Hoe wij werken?

Vakmanschap. We werken secuur en zorgvuldig. We nemen de tijd voor jou en jouw project. Zo bieden wij de speciale aandacht waar karakteristiek houtwerk om vraagt. Gebaseerd op jouw wensen en rekening houdend met de specifieke uitdagingen van de plek.

De zekerheid van een zorgeloos proces. Dat kun je van Groen Schilders verwachten. Want met ons vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Van het inmeten tot het plaatsen van alle soorten houten gevelelementen. Particulier, VvE of zakelijk, op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we heel belangrijk. Voor, tijdens en nĂ¡ de klus. Kraakhelder.

Garantie op timmerwerk

Met ons timmerwerk staan we garant voor kwaliteit. Duurzame kwaliteit. We bieden 5 jaar garantie op de uitgevoerde timmerwerkzaamheden. Zo ben jij ook verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Het is tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of bekijk hieronder het resultaat van ons specialistisch timmerwerk vanuit verschillende projecten. En laat je overtuigen van onze kwaliteit.

+31 20 - 26 11 802