Houten maatwerk kozijnen

Houten kozijnen Amsterdam

Toe aan onderhoud van de kozijnen van je pand? Ga je voor klassieke houten kozijnen of wil je liever moderne kozijnen? Wat je wens ook is, wij kunnen het maken. Tijd voor duurzame kwaliteit. Tijd voor Groen.

Bekijk projecten

Houten kozijnen

Helaas is het weer in Nederland erg wisselvallig. De ene dag een hitterecord, de andere dag komt de regen met bakken uit de hemel. De constante weerswisseling is funest voor houten kozijnen. Daarom zijn je houten kozijnen, ondanks de lange levensduur, na enige tijd aan vervanging toe.

Wacht hier niet te lang mee. Beschadigingen aan je kozijnen kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat de ruiten onvoldoende ondersteund worden. Daarnaast kan er bij slecht onderhoud vocht binnendringen in je pand. Hierdoor ontstaat schimmelvorming. Dit is niet alleen schadelijk voor je pand, maar ook zeker voor je gezondheid.

Wij werken enkel met houten kozijnen, omdat dit klasse en authenticiteit uitstraalt. Het geeft je pand een unieke en warme uitstraling. Er zijn ook veel praktische voordelen van hout te benoemen. Zo is de isolatiewaarde van hout erg hoog, hierdoor blijft het lekker warm in huis. Daarnaast worden houten kozijnen op een duurzame manier geproduceerd en hebben ze een lange levensduur.

Ieder pand is anders, daarom leveren wij enkel maatwerk, aangepast aan al je wensen. Verfraai je pand bijvoorbeeld met prachtige draai-kiep kozijnen. In een kleine ruimte is het juist ideaal om te kiezen voor schuif- of kantelramen om ruimte te besparen. Ongeacht je wensen, onze vakmensen kunnen het voor je maken.

Alles onder een dak, van inmeten tot aan schilderwerk. Alles wordt gemaakt in eigen werkplaats. Snelle levering en plaatsing gegarandeerd. Het maken van de houten kozijnen kan ook worden meegenomen in de gehele renovatie van je pand. Zo betaal je niet onnodig extra voor bijvoorbeeld steiger huur.

Monumentale panden

De authentieke grachtenpanden van Amsterdam vragen om een andere aanpak. Het is van groot belang dat de monumentale waarde van deze panden behouden wordt. Deze aanpak hebben wij na jarenlange ervaring ons eigen gemaakt. Wij maken authentieke Amsterdamse kozijnen, lijstwerk, raamdelen en andere profielen op basis van de huidige situatie.

Door onze kennis zijn wij in staat om de authentieke delen in ere te herstellen met gebruik van de juiste materialen. Met een uitmuntende expertise, buitengewone kennis en een breed netwerk van specialistische partners, zijn wij de ideale partij voor restauratie van je monumentale pand.

Ervaringen van onze klanten

 • 9.3

  Mart uit Amsterdam

  Fijne communicatie met de leidinggevende (bereikbaar en behulpzaam) en vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Al met al een zeer goede ervaring gehad met Groen Schilders.

 • 8

  Errol uit Amsterdam

  De kozijnen en andere houtwerk in onze voorgevel is goed gerepareerd en geschilderd. Binnen de afgesproken tijd en het budget.

 • 10

  Bart uit Amsterdam

  Afspraak is afspraak. Werken zeer netjes en leveren geen half werk. Schakelt zo nodig snel een timmerman in voor herstelwerk, zodat het schilderwerk binnen de afgesproken termijn afgerond kan worden.

Hoe wij werken?

Vakmanschap. Daar staan wij voor. Al onze vakmannen werken secuur en punctueel. We hebben geduld, oog voor detail en hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Zo waarborgen we de perfecte kwaliteit en lange levensduur van jouw kozijnen. Groen levert een stijlvol resultaat, waarmee jouw pand dé blikvanger van de straat wordt.

Wij leveren een zorgeloos verloop van de werkzaamheden, met dank aan onze jarenlange ervaring. Of je nu als particulier, vereniging of als bedrijf bij Groen aanklopt, op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus.

Garantie op je kozijnen

Wij staan voor duurzaamheid, kwaliteit en servicegerichtheid. We werken enkel met de beste materialen, zodat we een lange levensduur kunnen waarborgen. Sterker nog, wij staan hiervoor garant. Wij bieden namelijk 5 jaar garantie aan op al onze kozijnen.

Tijd voor duurzame kwaliteit. Tijd voor Groen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Bekijk Groen’s projecten in Amsterdam en laat je inspireren.

+31 20 - 26 11 802