Voor deze klus hebben we meerdere schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Daarbij hebben we gewerkt met verschillende soorten materialen en technieken voor een mooi resultaat.

Een opvallende gevel

De gevels van de begane grond hebben we gelatext in rustige blauwgrijze tinten. Van het middelste pand hebben we de pui gelatext in de kleur blauw. Zo valt het café mooi op maar past het ook binnen de kleurstelling van de andere panden.

Vóór het latexen

Voordat we buitenmuren latexen zorgen we dat de verf een goede hechting heeft. Dat doen we door het behandelen van de oppervlaktes met een anti-mos en -algenmiddel. Na het aanbrengen van de reiniger spuiten we de muren schoon met een hogedrukspuit. Zo is de verf duurzaam en kunnen bewoners en cafébezoekers er nog jarenlang van genieten!

Vervangen van de hijsbalk

Van één van de panden was de hijsbalk verrot en aan vervanging toe. De balk was al een tijd buiten gebruik. Ook het onderhoud is de verantwoordelijkheid van de VvE. Het is van belang om tijdig roest en rot aan te pakken. Voor een rotte hijsbalk kunnen de gevolgen natuurlijk groot zijn: stel je voor dat de hijsbalk afbreekt tijdens een verhuizing! We hebben de hijsbalk vervangen en deze kan weer veilig gebruikt worden.

Projectfoto's

Bekijk hier onze prachtige projecten.

Projecten
+31 20 - 26 11 802