In één maand hebben we verschillende buitenschilder werkzaamheden uitgevoerd. Aan de buitenzijde hebben we de grote daklijsten gelatext en de ruime balkons opgefrist. Onze gespecialiseerde glaszetters hebben nieuw dubbelglas gezet in de portiekdeuren. We hebben de VvE geadviseerd over het kleurgebruik. De balkons hebben nu weer een strakke uitstraling met de nieuwe witte latexverf.

Wat is latex?

Latexverf is een muurverf – die binnen en buiten toegepast kan worden. Latexverf binnen is aan te brengen met spuit, roller of kwast. Op welke manier we de latex aanbrengen is afhankelijk van de situatie. Het spuiten van latex is handig voor grote oppervlaktes. We plakken de ruimtes af en spuiten in korte tijd de wanden. Bij kleinere oppervlaktes zijn de roller en kwast sneller.

Latex en buitenschilderwerk

Waarom gebruiken wij eigenlijk latex? Latex is goed bestand tegen algaangroei en aanslag. Daarnaast is het afhankelijk van het aantal lagen verf, heel schrobvast! Je kunt de muren dus gemakkelijk reinigen. Een praktisch en mooi materiaal om mee te werken!

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten.

Projecten
+31 20 - 26 11 802