Met onze kennis van vastgoed en historie slaan we de handen ineen. We adviseren en nemen de organisatie van de klussen op ons. Groen Schilders: jouw partner bij zakelijke projecten.

Groen organiseert

Groen Schilders denkt met je mee. Vanaf het eerste moment nemen wij de organisatie op ons. Planningen en communicatie stemmen we af en ook onderhouden we contact met eventuele partners. Met een ruime bezetting op de vloer, maar ook op ons kantoor, zorgen we altijd voor een heldere communicatie en bereikbaarheid. Digitalisering van ons werkproces en backoffice maakt de processen zeer efficient en kostenbesparend. Groen Schilders is de professionele partner in vastgoed onderhoud.

Meer dan schilderwerk

Groen Schilders levert meer dan alleen schilders: onze aanpak is breed. We verzorgen een breed scala aan timmer-, bouw- en schilderwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk aan vakmensen opgebouwd. In deze teams zijn ook specialisten voor monumentale gebouwen aanwezig.

Ervaring met grote vastgoedprojecten

Duizenden vierkante meters en complexe situaties: Groen Schilders is een expert op het gebied van grote projecten. Met onze vakkundige teams zijn we een betrouwbare en professionele samenwerkingspartner voor vastgoed onderhoud. Wij werken samen met grote vve’s en bedrijven.

Onze pluspunten

  • Grote teams
  • Initiatief in planning en organisatie
  • Digitalisering
  • Breed in werkzaamheden
  • Specialisten aanwezig binnen teams
  • Heldere en directe communicatie
  • Altijd bereikbaar

Wij werken met

– Grote vve’s. Wij werken nauw samen VvE-beheerders in Amsterdam. Bekijk hier het meerjarig onderhoud voor een VvE van een groot appartementencomplex in Amsterdam-West, waar we aansluitend een meerjarenonderhoudsplan verzorgden.

– Grote bedrijven in de retail branche. Met een specialisatie voor grote oppervlaktes en strakke deadlines voeren wij onze werkzaamheden volgens planning uit. Bekijk hier het binnen- en buitenschilderwerk bij onze partner Uniqlo in de nieuw geopende winkel in het centrum van Amsterdam.

– Grote bedrijven en organisaties. In projecten waarbij we in fases werken houden we onze communicatie en planning strak. Bekijk hier het project waarbij we het schilderwerk van een crematorium, dat tijdens de werkzaamheden in gebruik bleef, verzorgden.

Partnerschap

Met ons in gesprek over partnerschap? Neem contact op over de samenwerkingsmogelijkheden. Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Maak nu een afspraak

Afspraak inplannen
+31 20 - 26 11 802