Het nieuwe filiaal van Uniqlo aan het Rokin beslaat de begane grond met entree en twee grote verdiepingen voor het winkelende publiek. Bij deze grote klus, van meer dan 5000 vierkante meter, waren in het pand meerdere samenwerkingspartners aanwezig. We hebben daarom een directe communicatie en strakke planning onderhouden met de aannemer en de partners in het pand.

Werken in fases

Dit bijzonder project vond plaats in verschillende fases. De sloopploeg was doorlopend aan het werk om stap voor stap de verschillende ruimtes te slopen. Tegelijkertijd waren onze schilders in fases het binnenschilderwerk aan het voorzien van latex spuitwerk. Door onze strakke planning in de gaten te houden konden we zo efficiënt mogelijk met de tijd omgaan. De geschilderde verdiepingen werden vast ingericht terwijl de andere verdiepingen nog verbouwd werden.

Flexibiliteit en planning

Voor deze mooie klus hadden we een team van steeds 10 schilders aan het werk. Door onze grote teams zijn we flexibel en kunnen we makkelijk plotselinge veranderingen in planningen opvangen. Ook grote klussen ronden wij binnen no-time af!

Organisatie en communicatie

Om in fases te kunnen werken is een goede afstemming nodig. Groen Schilders biedt altijd een heldere planning, een flexibel team en duidelijke communicatie. We denken mee en bieden assistentie. We zijn trots op het afronden van deze mooie klus met ons grote team en op de fijne samenwerking met de aannemer.

Projectfoto's

Bekijk onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802