In een groot hoekpand met verschillende woningen hebben we de voorgevel, met uitzondering van de begane grond, onder handen genomen. In drie weken hebben we het buitenschilderwerk vernieuwd en houtrotreparaties uitgevoerd. Ook hebben we diverse voegreparaties gedaan.

Gezonde houten kozijnen

Op bepaalde plekken in kozijnen hebben houtrotreparaties uitgevoerd. Daarbij worden de verrotte delen uitgefreesd tot we bij het gezonde hout komen. Daarna worden deze plekken weer opgevuld met epoxy reparatie pasta. Ook hebben we delen vervangen door meranti houten delen. Dat is tropisch hardhout dat jarenlang meegaat!

Altijd op de hoogte

Omdat we tijdens deze klus met veel verschillende bewoners te maken hadden, was de communicatie cruciaal. Bij dergelijke grote klussen komen we altijd langs om de voorman voor te stellen en de klus op te starten. Tijdens het proces blijven we altijd bereikbaar en wordt het contact tussen ons en de voorman intensiever. De communicatie met de bewoners, omwonenden en andere partijen die betrokken zijn bij de klus stemmen we helder af. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van de werkzaamheden. Onze werkwijze vind je hier.

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802