In de Griseldestraat in Bos en Lommer Amsterdam hebben we het nodige onderhoud uitgevoerd voor een VvE. Vier verdiepingen stonden tijdens deze klus in de steigers. In korte tijd hebben we het buitenschilderwerk en de balkons aangepakt. Het pand staat er weer mooi bij!

Steigerbouw

Bij Groen werken we met gerenommeerde steigerbouwers. Voor de klus in de Griseldestraat hebben we gewerkt met Perfect Steigerbouw. Om veilig te kunnen werken, nemen we een professionele partner aan. Door de samenwerking met deze professionele partij werken we niet alleen veiliger, maar ook sneller. Dit scheelt weer in de kosten voor de totale klus!

Rolsteiger versus vaste steiger

De rolsteiger, die veel wordt gebruikt in de schilderwereld, lijkt een snelle oplossing, maar heeft veel nadelen. Een rolsteiger heeft namelijk geen trappenhuis en schilders moeten hierdoor veel klimmen. Ook is het verplaatsen van de rolsteiger niet zonder risico. Onze partners in de steigerbouw leveren altijd vaste steigers. Deze steiger worden per gebouw speciaal aangepast. Door dit maatwerk kunnen we snel en veilig te werk gaan!

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802