Deze nieuwe winkel is het uithangbord voor het tassenmerk O MY BAG. De eerste indruk van de klant van dit toffe merk is natuurlijk heel belangrijk! Daarom hebben we in samenwerking met de eigenaren bedacht hoe de bedrijfskleuren op verschillende vlakken in het interieur konden laten terugkomen.

Winkel en kantoor

In de nieuwe winkel moet het product centraal staan. We hebben daarom van te voren besloten welke producten op welke plek geëtaleerd worden. Zo konden we de kleurvlakken bepalen die matchen met de producten. Met het binnenschilderwerk van de muren hebben we een strakke ruimtes gecreëerd om het product centraal te laten staan. Met oog voor detail én de bedrijfskleur! Het resultaat is een winkel om trots op te zijn! Ook de kantoorruimte is voorzien van een nieuwe verflaag voor een aangename werkomgeving.

O My Bag

O My Bag heeft een prachtige ouderwetse gevel met grote ramen en glas-in-lood. Door de grote ramen valt er veel licht de winkel, wat zorgt voor een fijne sfeer. Met de nieuwe verflaag van de gevel heeft winkel nu de uitstraling die het verdient. Een mooi voorgevel is iets wat menig schildershart sneller doet kloppen.

Projectfoto's

Bekijk al onze prachtige projecten

Klik hier
+31 20 - 26 11 802