Heb jij de opdracht van het aanvragen en vergelijken op je genomen? Het vergelijken van prijzen en kwaliteit lijkt best ingewikkeld – maar gelukkig hebben ook op deze moeilijke kwesties een antwoord!

Wat doe jij?

Neem contact met ons op een plan een afspraak in voor opname. Tijdens deze afspraak laat je ons het pand zien en verleen je ons toegang tot bijvoorbeeld de achtertuin, zodat we een goed overzicht van de achterzijde van het pand hebben. Ook toegang tot afgesloten ruimtes die aangepakt moeten worden, helpen om een goede indicatie te kunnen geven. Hoe meer wij kunnen zien, hoe gedetailleerder onze offerte is.

Wat doen wij?

Vanaf dan hoef je niets meer te doen! Wij sturen je de offerte en verzorgen na goedkeuring de gehele klus tot in de puntjes. We maken een heldere planning, die we communiceren met bewoners en betrokkenen. We regelen alle vergunningen en steigers en voeren de nodige inspecties uit. Naast het verzorgen van schilderwerk, kunnen we ook andere professionals inschakelen, zoals timmerlieden en voegers.

 

Communicatie staat voorop

Bij Groen Schilders vinden we communicatie heel belangrijk. We staan voor service, van begin tot eind. Zo zorgen we voor een heldere communicatie en afspraken met bewoners, tijdens de werkvoorbereiding en bij de werkzaamheden zelf. Om het onderhoud zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, willen we er zeker van zijn dat iedereen op de hoogte is van de stand van zaken. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Een investering die zich uitbetaalt

Groen Schilders garandeert een zeer scherpe kijk op het onderhoud van je pand. We leveren de beste kwaliteit. Het onderhoud moet immers een investering zijn die zich uitbetaalt: kwalitatief goed schilderwerk gaat lang mee. Je ontvangt dan ook een garantiecertificaat voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Hoe vraag je een offerte aan

  1. Maak een afspraak via de online afsprakenplanner

  2. Wij komen langs voor de opname

  3. Wij maken een offerte en sturen die naar je op

Maak online een afpsraak

Afsprakenplanner
+31 20 - 26 11 802