Tijdnood? Groen Schilders is je partner

Zit je in tijdnood? Dan is Groen Schilders je partner. Bij hoge tijdsdruk bieden wij een oplossing en verzorgen we met respect en toewijding op een efficiënte manier je schilderwerk. Wij hebben veel ervaring in het werken met een strakke planning en deadlines bij zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Als geen ander kennen we de druk van de tijd. Daarom besteden we onze tijd goed. We nemen genoeg tijd om samen te ontdekken wat er moet gebeuren en houden altijd ons oog op de deadline. We passen ons aan aan jouw planning en werken flexibel. Ook buiten reguliere tijden staan we voor je klaar om het werk op tijd af te hebben.

de schilder voor de zakelijke markt

 

Retail

Opent er binnenkort een nieuw winkelfiliaal, maar moet alles nog geschilderd worden? Een uitgelopen verbouwing zorgt voor tijdnood en hoge huren voeren de druk nog verder op. Groen Schilders is thuis in de drukke retail business. We hebben veel ervaring met complexe situaties en met het werk met veel verschillende partijen op een plek. Kijk eens bij dit enorme project voor Uniqlo Amsterdam.

Bedrijfsruimtes

Grote bedrijfsruimtes en flinke tijdsdruk zijn ons niet vreemd. We kennen de complexiteit van locaties waar meerdere partners aanwezig zijn en werken daarom altijd volgens jouw planning. Met onze grote teams van wel 20 man kunnen we snel grote oppervlakten en ruimtes aan.

Hotels

Onze schilders zijn gewend aan situaties waarbij gebouwen in gebruik blijven en we per vleugel of per verdieping werken. Het belang van continuïteit staat hierbij hoog in het vaandel. Gezamenlijk zorgen we voor een strakke planning en een optimale ervaring voor jouw gasten. Onze schilders zijn ervaren en werken discreet en respectvol. Zo blijft de uitstraling van je hotel en je imago optimaal en zorgen wij dat de werkzaamheden vlekkeloos verlopen.

De tijd aan onze zijde

Uiteindelijk geloven we dat we de tijd aan onze zijde hebben. Want de klasse die we leveren zit niet alleen in de aandacht die we hebben voor ons werk in het moment, maar wordt juist na een paar jaar zichtbaar. Dan ontdek je hoe de verf zich houdt. We gaan graag voor je aan de slag. Vraag een offerte aan. Deze baseren we altijd op jouw persoonlijke wensen en de specifieke uitdagingen van de plek.

Maak meteen een afspraak

afspraak plannen
+31 20 - 26 11 802