Je hebt net een nieuw huis gekocht, gefeliciteerd! Wat zijn nu de volgende stappen? Na de aankoop wil je het huis natuurlijk helemaal eigen maken. Grote kans dus, dat ook het schilderwerk op je checklist staat.

Nieuw huis, nieuwe stijl!

Bij de bezichtiging heb je waarschijnlijk al ideeën opgedaan voor dingen die je wil gaan restylen. Grote kans dat je je fantasie de vrije loop hebt laten gaan en helemaal voor je ziet hoe het kan gaan worden. Of: je hebt werkelijk geen idee. Begin in ieder geval met het schilderwerk. Dat is de basis van de sfeer die je wil creëren.

Je nieuwe huis biedt de unieke kans om eindelijk te gaan voor de styling waar je altijd van hebt gedroomd! De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat past er bij jou en bij de uitstraling die het huis van zichzelf al heeft? Groen Schilders helpt je met de styling: we geven je persoonlijk advies over kleur en stijl.

We komen graag bij je langs om de nieuwe mogelijkheden met je te bespreken. Op een afspraak bekijken we bijvoorbeeld de lichtval en tonen we je een groot kleurenboek vol stalen van de mooiste kleuren. Zo helpen we je bij het creëren van je eigen paleis.

Zo snel mogelijk je nieuwe huis in zonder zorgen

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk je huis intrekken om van je nieuwe woning te genieten. Van offerte tot nazorg, je schilderklus kan bij ons snel en zorgeloos afgehandeld zijn. We werken uitsluitend met de modernste producten met de hoogste kwaliteitseisen. Met onze flexibiliteit en hoge beschikbaarheid is je huis in vertrouwde handen en al snel helemaal in jouw stijl.

Snelle offerte via Funda

Ben je benieuwd naar een prijsindicatie voor het schilderwerk van je nieuwe huis? Een offerte aanvragen gaat heel makkelijk; je stuurt ons een link van je nieuwe woning op Funda. Dan maken wij op basis van de foto’s en plattegronden een offerte. Maar we kunnen natuurlijk ook gewoon langskomen voor advies.

Hoe vraag je een offerte aan

  1. Stuur ons je Fundalink

  2. Vertel ons je wensen

  3. Wij maken een offerte en sturen die naar je op

Laat je Fundalink hier achter

Klik hier
+31 20 - 26 11 802