Latex spuiten

Latex is een soort muurverf die we gebruiken om muren en plafonds te spuiten. Het gebruik van latex heeft in bepaalde omstandigheden grote voordelen.

latex spuiten amsterdam

Latex wordt gespoten op plafond en muren

Wat zijn de voordelen van latex spuiten?

De snelheid! Het spuiten van latex muurverf gaat in verhouding met de traditionele roller erg snel. Uw klus is dus sneller geklaard! Dit heeft echter alleen zin bij grote oppervlakten, het spuiten van één kleine ruimte zal niet heel voordelig uitpakken.

De prijs! Latex valt in sommige gevallen dus veel goedkoper uit dan de verfroller. Dit is afhankelijk per situatie en oppervlakte. We werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen aan de verven maximale kwaliteitseisen. Naast normale latex spuiten we ook met natuurlijke verf.

Het resultaat! Door de spuittechniek ontstaat er een egalere structuur dan schilderwerk met de traditionele verfroller.

Het gemak! De gladde afwerklaag van latex brengt groot gemak met zich mee. Afhankelijk van de situatie overleggen we met u welke soort afwerklaag voor u gewenst is. Er zijn soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn. Dit kan handig zijn in situaties waarin muren meer te verduren hebben of in ruimtes die sneller vuil worden. U kunt hierbij denken aan keukens met vetspetters of vochtige ruimtes als badkamers.

Wat is er nodig?

Voor het spuiten van de verf moet de ruimte leeg zijn. Zaken die niet verwijderd kunnen worden, moeten worden afgedekt. Daarnaast moeten de muren of plafonds heel glad zijn. Bij het gebruik van een verfroller valt er nog het een en ander te camoufleren door de structuur van de verf. Bij het spuiten van de latex daarentegen is de afwerklaag erg glad. De voorbereiding van de te spuiten muren is dus van groot belang. We adviseren u graag over latex muurverf spuiten!

Over ons

Groen schilders spuit vooral in Amsterdam, maar ook in de omgeving rondom Amsterdam zijn we voor u beschikbaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Afhankelijk van de ruimte kunnen wij u persoonlijk advies geven over het spuiten van latexverf.

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen